Блогерка TikTok невдало пофарбувала волосся і у неї сильно розпухло обличчя. Дівчина підозрює, що це реакція шкіри на фарбу.

Про це дівчина розповів на своїй сторінці в TikTok.

Так, стало відомо, що блогерка на ім'я Серая вирішила пофарбувати волосся, вона робила це вже неодноразово, тому не турбувалася і була впевнена, що все пройде добре. Але, сталося все зовсім інакше, після нанесення фарби Серая відчула невелике подразнення, на яке не звернула уваги.

Серая після того, як пофарбувала волосся / скріншот
Серая після того, як пофарбувала волосся / скріншот

Дівчина спокійно завершила процедуру і лягла спати. Коли дівчина прокинулася, то була шокована. Її обличчя сильно збільшилося і продовжувало розпухати.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Моє обличчя ставало більше з кожною хвилиною. Також почала боліти шкіра на голові і з'явився хімічний опік", - розповіла блогерка.

Серая відразу звернулася до лікаря в своєму місті, але він не допоміг, адже бачив таке вперше. Тому довелося їхати в інше місто. На щастя, вже через кілька днів лікування набряк зменшився.

@ser.gaya

Reply to @vnvrh

♬ original sound - Seraya

Дівчина зізнається, що більше не повторить таку помилку. І перед тим, як захоче фарбуватися, обов'язково зробить тест, який покаже, як шкіра реагує на конкретну фарбу для волосся.

"Це було дійсно страшно. Мені пощастило, що реакція шкіри була не дуже сильною. Я зробила це відео, щоб ви були обережні", – розповіла Серая.

@ser.gaya

#hairdye #fail #patchtestfail #patchtestsarevital

♬ Bad Girls - M.I.A.

Нагадавши, що дівчинка народилася з незвичайною зовнішністю-весь світ був проти, але мама перетворила дитину в зірку

Раніше Знай писав, "сходила на фарбування", - Леся Нікітюк несподівано позбулася половини волосся. Леся Нікітюк поділилася враженнями після походу до перукаря

Також Знай повідомляв, що" сором'язлива " Біллі Айліш радикально змінила імідж: Нова Мерлін Монро. Біллі Айліш несподівано змінила зовнішність і порвала з культовим образом