Будильник став вірусним після того, як користувач Твіттера вказав на його незвичайний дизайн, викликавши порівняння з секс-іграшкою.

Відповідний пост розмістили на сторінці "Daily Star"

Будильник від гіганта електроніки Philips спонукав користувачів поставити під сумнів його дизайн, і багато хто припустив, що це може бути секс-іграшка.

Philips SmartSleep має отвір у середині конструкції, що спонукає багатьох користувачів соціальних мереж задатися питанням, для чого це отвір і причини його створення.

Користувач Twitter @exodotpet розмістив зображення будильника і поставив під сумнів "м'який" вигляд матеріалу на лицьовій стороні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Годинник PHILIPS
Годинник PHILIPS

Вона написала: "Ніколи раніше я не бачила такого гнучкого і пухкого будильника. чому Philips зробив його таким гладким, м'яким і гарячим?"

Її пост став вірусним після того, як набрав понад 99000 лайків.

Один користувач написав: "Тепер я повинна взяти з собою будильник, коли вийду з дому, тому що моєму чоловікові не можна довіряти".

У той час як інший жартував: "Це дуже дивно виглядає тілесне світло... цікаво, як добре він працює. Навіть вказує час, щоб ви могли трохи потренуватися".

Годинники не тільки висміювали в Твіттері, але і покупці на Amazon висміювали їх дизайн.

Годинник PHILIPS
Годинник PHILIPS

Багато клієнтів запитували, чи є у нього функція вібрації, а інші запитували, чи можна змащувати його.

На одне питання навіть була отримана відповідь від виробника Philips North America LLC, який свідчив: "Здрастуйте! Ні, не вібрує, і мастило не потрібне. Philips SmartSleep HF3650 / 60 допоможе вам освіжитися і розслабитися перед сном".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про атомну бомбу на території України.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що зловили афериста, який створив фейкову «Дію».