Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Ім'я людини – це подарунок від батьків, у кожній літері є відповідність конкретній цифрі. Якщо це буква «А», то цифра один, якщо буква «Б», то цифра два. Коли всі дев'ять цифр закінчилися, воно повторюється. Відповідно у нас в алфавіті є три або чотири літери, які відповідають кожній цифрі народження», - розповіла вона.

Романова сказала, що ім'я, яке дається людині, воно може заповнити ті прогалини, які у нас є в карті народження. Насамперед, повідомила вона, на людину діють цифри від дати народження - це день, місяць, рік і, звичайно, впливає час і місце народження.

«Коли до мене людина приходить за допомогою на консультацію, насамперед я пишу дату народження, ім'я, дивлюся та налаштовуюся на цю людину. Навіть якщо людина дзвонить телефоном або запитує про родичів, мені достатньо дізнатися про дату народження та ім'я, щоб на неї налаштуватися і відчути», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».