В iнтернеті з'явилося відео з пенсіонеркою з Луганська, яка сама розповіла про безпосередню участь у захопленні будівель СБУ та ОДА сім років тому.

Зараз вона" ображається", що перестала отримати українську пенсію, але ж російської не вистачає, щоб здійснити оплату комунальних послуг. Автор відео заявляє, що в 2014 році привела "русский мир" в Україну, а тепер "бандерівська" або "фашистська" пенсія їй не належить.

Пенсіонери, скріншот: Youtube
Пенсіонери, скріншот: Youtube

"Ось дивно, так хотіла "русский мир", що зрадила Україну, а тепер хоче пенсії від України. Якийсь дисонанс", - йдеться в Інтернеті.

За її словами, в так званому "ЛНР" живеться дуже нелегко.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я брала участь у першому захопленні ОДА, провела там ніч, брала участь у захопленні СБУ, увійшла 6 квітня і пів року там пропрацювала в надскладних умовах на кухні. Приймала там присягу. Через хворобу пішла", - каже вона.

Пенсіонерка з "ЛНР", скріншот: Youtube
Пенсіонерка з "ЛНР", скріншот: Youtube

Потім згадала, що через борги їй вже відключили світло, і скоро вона позбудеться ще й газу. І після цього, як вона додала, її можуть "викинути" на вулицю, і що з цим робити — вона не знає.

Нагадаємо, жителі сіл на Донбасі опинилися на лінії ворожого вогню: "Рознесло будинок разом з підвалом"

Як повідомляв "Знай.ua", Росія повертається в Україну через вплив у регіонах - британські журналісти. Така основна думка фільму-розслідування "Russia returns to Ukraine: oligarchs, criminals and local elites"

Знай.ua писав, за підтримку "рускава миру" – заборона концертів на 10 років: Scooter, Ноггано, Dr. Alban - хто ще в списку