П'ять років тому Австралію зворушила історія відважної Хейлі Браун. У 2016 році лікарі виявили пухлину розміром 5 см, що росте у неї в носі, що стало початок багатьох місяців променевої та хіміотерапії для дівчинки. Про це пише 7news.

Її нещасний стан був зворушливо проілюстрований однією несамовитою фотографією. На знімку була зображена семирічна Хейлі, її довге каштанове волосся зникли, а після агресивного лікування залишилася тільки одна Вія.

Так що ж сталося з маленькою дівчинкою, фото якої побачили у всьому світі?

Фото: 7news
Фото: 7news

Батько Хейлі Ендрю Браун розповів, що зараз його щаслива, здорова і готується до вступу в середню школу в наступному році.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"За одну ніч я отримав Приватні повідомлення на Facebook з усього світу, ми були переповнені любов'ю", - говорить Ендрю про день, коли фотографія Хейлі зворушила серця всього світу.

Зображення дівчинки стало символом суворої реальності дитячого раку.

Фото: 7news
Фото: 7news

"Я отримав повідомлення з Мексики та Італії. Одна людина з Австрії прочитала історію Хейлі в місцевій газеті і передала їй слова підтримки. Інший, якого я пам'ятаю, був хлопець з Іраку, який працював і збирав гроші для дітей, хворих на рак. Він побачив нашу історію, і вона його зворушила. Він сказав нам, що молився за Нас Аллаху. Любов хлинула з усього світу", - згадує чоловік.

Зараз у Хейлі знову довге темне волосся і рак позаду, але сім'я як і раніше уважно стежить за змінами в її стані.

"Ми робимо знімки кожні шість місяців. Люди завжди кажуть:»О, все закінчилося". Ну, насправді це ніколи не закінчиться, просто найгірше вже позаду", - зізнався Ендрю.

Фото: 7news
Фото: 7news

Батько каже, що Хейлі зараз-Типовий підліток. Колись дуже сором'язлива дівчинка, яка ніколи не розмовляла зі своїм провідним онкологом, тепер відкриває рот, щоб співати в шкільній рок-групі.

Раніше ми писали про те, що зірка серіалу "Зачаровані" Шеннен Доерті бореться з раком 4-ої стадії: "Люди списуються з рахунків"

Нагадавши, смерть забрала перше кохання Брі з "Відчайдушних домогосподарок": прожив 97 років і залишив після себе порожнечу

Як повідомляв Знай.uа, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк приголомшила зізнанням: "ростуть щоки..."

Також портал Знай.uа писав, Жанну Фріске добила не важка хвороба, спливли нові подробиці про смерть зірки "блискучих"