Актор Алек Болдуін після ненавмисного вбивства Українки Галини Хатчінс відповів на повідомлення про те, що знімальний майданчик «іржі», вестерну, в якому він знімався і був співпродюсером, був «хаотичним» і «небезпечним». Про це пише 7news.

Оператор Галина Хатчінс померла 21 жовтня після того, як в неї потрапила куля, випущена з пістолета, з яким Болдуін репетирував сцену.

Згідно зі свідченнями у справі, Помічник режисера фільму вигукнув "холодну зброю", що означає, що в вогнепальній зброї не було бойових патронів, перш ніж передати пістолет Болдуіну.

Однак в пістолеті були бойові патрони, і постріл смертельно поранив Хатчінса і поранив режисера фільму Джоеля Соуза.

Болдуін, який після трагедії перебував під пильною увагою ЗМІ, розмістив у Твіттері довге послання Терези Мегпейл Девіс, яка працювала над костюмами для фільму.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Мені так набридли ці казки. Казки про те, що ми були перевантажені роботою і оточені небезпечними, хаотичними Умовами, це нісенітниця і дурниця», - написав Девіс.

Вона сказала, що було кілька нарад з безпеки і що всі проблеми безпеки на знімальному майданчику були "почуті і розглянуті".

"Ніхто не був занадто втомленим, щоб робити свою роботу. Ці продюсери, які нібито не піклуються про свою команду, невпинно працювали разом з нами", - додає Девіс.

Алек Болдуін, скріншот: Youtube
Алек Болдуін, скріншот: Youtube

Жінка, яка відповідала за зброю на зйомках, сказала, що вона «поняття не має», як бойові патрони потрапили на знімальний майданчик.

"Зброяр навчався у відомого майстра цієї справи і кілька місяців тому займав ту ж посаду в тому ж фільмі. Чи була вона найдосвідченішою людиною? Ні. Чи були її навички типовими для новачка? Так. Осічки бувають, і частіше, ніж ви думаєте", - написав Девіс.

Вона зазначила, що помічник режисера «сильно облажався» в той день, коли Хатчінс була застрелена, тому що він був «схвильований» попереднім відходом знімальної групи, через який фільм відставав від графіка.

Алек Болдуін, фото: Instagram
Алек Болдуін, фото: Instagram

"Мій друг мертвий. Я серджуся? Так. Але я не буду втручатися і робити вигляд, що помічник режисера не дбав про нашу безпеку протягом усіх зйомок», - резюмує костюмер.

Алек Болдуін повідомив, що йому не дозволено робити будь-які коментарі, тому що розслідування триває.

"Ми були дуже, дуже... добре налагодженою командою, яка знімала фільм Разом, а потім сталася ця жахлива подія", - сказав він.

Ніяких кримінальних справ поки що порушено не було, але прокурор округу Санта-Фе нещодавно заявила, що не виключає цього.

Нагадаємо, що загрожує Алеку Болдуіну за загибель Галини Хатчінс на зйомках "іржі"? Адвокат оцінила майбутнє актора

Як повідомляв " Знай.ua", вбивство Українки Галини Гатчинс: стало відомо, де Алек Болдуін знайшов заряджений пістолет

Знай.ua писав, Трамп "помстився" Алеку Болдуіну шматком ганчірки після трагедії з Галиною Гатчинс: "Зброя не вбиває"