До помешкання Полтавського міського голови Олександра Мамая несподівано заскочила білка. Тварина виглядала знесиленою і намагалася сховатися на люстрі у будинку.

Відповідне відео з'явилося у соцмережах місцевих спільнот. Автори припускають, що білка у маєтку Полтавського міського голови Олександра Мамая шукала, чим підкріпитися.

У результаті знесилена тварина спробувала сховатися на люстрі. Високопосадовець викликав спеціальну бригаду, щоб впіймати тваринку, яка спершу бігала по будинку, а потім заскочила на люстру.

Білка у будинку очільника Полтави, Інстаграм
Білка у будинку очільника Полтави, Інстаграм

Білка у будинку очільника Полтави, кадр з відео
Білка у будинку очільника Полтави, кадр з відео

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

За кадром чути голос міського голови: "У неї вже сил немає. Вона зрозуміла, що по її душу йдуть. Вона молода ще". Згодом білка злетіла із люстри, проте втекти їй не вдалося. На цей час її подальша доля невідома.

"Білка шукала горіхи у маєтку Мамая. Федорович викликав бригаду, щоб впіймати тваринку. Білка бігала по будинку, а потім заскочила на люстру.", - йдеться у повдіомленні.

"Навіть білка охр*ніла від люстри!!!😂😂😂", "А люстра то нормальна, мабуть, на фонтані за мільйон заощадили", "Нарешті білочка прийшла до Мамая 😂", "Люстрація", "Люстра найдешевша 🔥", - відреагували у коментарях.

Коментарі з Інстаграму
Коментарі з Інстаграму

Нагадаємо, нардепи не зможуть потрапити в Раду без сертифікатів та експрес-тестів: відчують себе у шкурі простих українців. Верховна Рада Україні прийняла постанову згідно з якою, у зв'язку з карантином, змінюються правила допуску до парламенту

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ярослав Железняк з "Голосу" порівняв Кабмін з серіалом "Гра в кальмара": "Міністр 456 вибув". Народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк порівняв Кабінет міністрів України з популярним серіалом "Гра в кальмара"

Також "Знай.ua" писав, ресторан оштрафували через чиновників без covid-сертифікатів: "Коли ти голова райради, закону можна не дотримуватись? Правоохоронці склали адміністративні протоколи на два ресторани, в яких обідали місцеві чиновники й відмовилися пред'являти свої сертифікати про вакцинацію від COVID-19