Українка розповіла про жахіття, які чекали на її сина-призовника у стінах військового комісаріату. Жінка у відчаї звернулася по допомогу.

Повідомлення українки опублікувала одна з місцевих спільнот в Інстаграмі. Як пояснила авторка, її син має певні захворювання які унеможливлюють проходження військової служби. Та попри це хлопець отримав повістку.

"Пишу вам у відчаї, ніколи не думала що опинюсь в такій ситуації. Можливо хтось з вас порекомендує мені, як вчинити. Сину 18 років, прийшла повістка до військкомату. Син має певні захворювання. які унеможливлюють проходження військової служби (є медичні висновки, тобто хвороба з якою боремося з дитинства).", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: instagram.com/troeshchinainsta
Скріншот: instagram.com/troeshchinainsta

Як розповіла мама призовника, вони звернулись на проходження комісії до військкомату Деснянського району, що знаходиться на вулиці Волкова. Жінка описує подальші події, як "справжній жах".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"При огляді у лікаря Беха І. В. сину було сказано багато образливих речей, всі не буду перераховувати, ось одна з них: "Нічого, у нас і інваліди йдуть служити, і ти підеш", - пише вона.

Скріншот: instagram.com/troeshchinainsta
Скріншот: instagram.com/troeshchinainsta

Жінка розповіла, що на їхнє питання про те, які потрібні довідки та висновки лікарів, лікар відреагував дуже дивно, одразу змінив свій тон та промовив: "Ви ж дорослі люди й розумієте як вирішуються такі питання".

"Я не знаю що робити в такій ситуації, адже всі лікарі завжди казали що з таким захворюванням служити не можна. Розв'язувати це питання за гроші, на які натякав при розмові лікар, не маю можливості. Допоможіть порадою", - написала вона.

Скріншот: instagram.com/troeshchinainsta
Скріншот: instagram.com/troeshchinainsta

Нагадаємо, нардепи не зможуть потрапити в Раду без сертифікатів та експрес-тестів: відчують себе у шкурі простих українців. Верховна Рада Україні прийняла постанову згідно з якою, у зв'язку з карантином, змінюються правила допуску до парламенту

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ярослав Железняк з "Голосу" порівняв Кабмін з серіалом "Гра в кальмара": "Міністр 456 вибув". Народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк порівняв Кабінет міністрів України з популярним серіалом "Гра в кальмара"

Також "Знай.ua" писав, ресторан оштрафували через чиновників без covid-сертифікатів: "Коли ти голова райради, закону можна не дотримуватись? Правоохоронці склали адміністративні протоколи на два ресторани, в яких обідали місцеві чиновники й відмовилися пред'являти свої сертифікати про вакцинацію від COVID-19