Стало відомо про те, що в Панамі загинуло вісім людей на Хелловiн. Вони всі прийшли на тематичну вечірку по грі в кальмара, і загинули. Подробиці жахливого інциденту.

Як повідомляє TN News, дві банди нібито відкрили постріли в бік вечірки, яка проходила в районі Санта-Ана в Панамі.

Повідомлялося, що інцидент стався в п'ятницю вранці, 29 жовтня. У районі Санта-Ана, п'ять людей були застрелені, сім, як повідомляється, отримали поранення і три інших тіла з'явилися на сміттєзвалищі поблизу.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Вважається, що одна людина почала стріляти в людей, які, на його думку, були частиною місцевої банди "Лос Галаактос". Сам стрілець помер на місці події разом з чотирма іншими.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Було заарештовано двох людей, один з яких, як кажуть, є братом однієї з жертв. Прокурор Рафаель Балуаес каже, що його знайшли з вогнепальною зброєю, яку він, як вважають, використовував при спробі захистити свого брата.

Місце стрільби / скріншот з відео
Місце стрільби / скріншот з відео

Співробітник органів також зазначив, що це суперництво триває досить довго, і це далеко не єдиний випадок з нападами.

Після стрілянини в нічному клубі Панами директор поліції Джон Дорнхейм вказав, що деякі з причетних до цього мали судимість і вогнепальні поранення в результаті попередніх інцидентів.

Скрін, відео YouTube "гра в кальмара"
Скрін, відео YouTube "гра в кальмара"

До слова, по всій території США було кілька перестрілок, в в Японії місцеві жителі вирішили підпалити на Хеллоуїн поїзд, який одягнений як Джокер.

Нагадаємо, раніше у Сумах застрелили лідера "Правого Сектора"

Також, Хелловiн-2021: топ фільмів жахів, щоб полоскотати нерви в таємничу ніч

Знай.ua писав, Хеллоуїн-2021:Лякаючі традиції та святкування на годину довше в Україні