Українець підкорив серця любителів тварин, вигулюючи свого собаку. Фотографії з ним опублікувала Олівія Скуратовська в соціальній мережі Фейсбук.

В Україні не сильно поширений сильний догляд за тваринами-інвалідами. Причина полягає в тому, що наша країна не найбагатша і навіть для людей-інвалідів не завжди доступний догляд.

Собака, скриншот youtube  Piece of Pets
Собака, скриншот youtube Piece of Pets

Тим не менш, трапляються приємні винятки. Дана подія трапилася у Львові, де помітили молодика з собакою, яка не ходить.

"На фото Львів, Не Європа, не Штати. Україно! Що в колясці? На чистому, теплому ковдрі лежала велика чорна собака! Чоловік вигулює неходящую собаку. Я не відразу зрозуміла, що відбувається. Я не дуже чекала побачити таку картину, тому фото тільки таке. Просто низький уклін", - повідомила Олівія Скуратовська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до фотографій в соцмережі було написано безліч приємних слів на адресу чоловіка.

"Це вже людина з великим серцем і щирою душею!!! 💖 💖 💖 І це вже закладено генетично, в крові... Побільше таких Людей, то і краще б жили в усіх відношеннях!!!🙏 🙏 🙏 🙏 "; "Дуже мало таких прикладів, але зустрічаються іноді! Це людина з добрим серцем!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, що мужчина поскаржився на дивну піцу в "Сільпо"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві працівники Нової Пошти розкрили алкогольну посилку

Також Знай.uа писав, що українець замість курячих спинок отримав "неблагородну" цвіль.На одну з торгових точок поскаржилися.