Міністр оборони України Андрій Таран подав офіційну заяву про відставку.

Про це повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук в Телеграм.

Так, стало відомо, що міністр оборони України Андрій Таран подав заяву про відставку. Відповідний документ вже направлений до Верховної Ради України.

Андрій Таран - міністр оборони України
Андрій Таран - міністр оборони України

"Міністр оборони України Андрій Таран подав заяву про відставку до Верховної Ради", — написав у телеграм Тарас Мельничук.

Хто обійме посаду Міністра оборони України замість Андрія Тарана поки невідомо. Незабаром уряд озвучить кандидатуру.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Міністр оборони України Андрій Таран, скріншот: YouTube
Міністр оборони України Андрій Таран, скріншот: YouTube

Варто відзначити, що Андрій Васильович Таран український військовий і державний діяч, дипломат та 16-й Міністр оборони України. На цю посаду він був призначений в 2020 році. З 13 березня 2020 року Таран також є членом Ради національної безпеки України.

Також Андрій Таран є кавалером II і III ступенів українського ордена Богдана Хмельницького.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, Таран, Лазебна, Абрамовський: кого з міністрів звільнять найближчим часом

Раніше Знай писав, що військовий квиток помістять в" Дію", папірець замінить Military ID: коли впровадять і як це буде працювати. Так, на порталі "Дія" і можливо, в мобільному додатку, може з'явитися цифровий військовий квиток-Military ID

Також Знай писав, що ЗМІ назвали прізвища головних аграрних лобістів при владі: у списку – Лабазюк і Воробей. Цього року аграріям пощастило двічі. Минулорічні проблеми з посухою не повторилися, тому урожай буде рекордним.