У мережі розповіли історію блогерки, яка прийшла в салон краси, щоб їй зробили красиві брови, але, в результаті пішла звідти із зовнішністю містера Біна.

Дівчина на ім'я Сара Доннелі родом з Великобританії, і не так давно вона прийшла в салон краси для того, щоб поміняти імідж, однак, вона не очікувала, що вони будуть кардинальними.

Після процедури, яка називається ламінування брів, вона стала сильно схожа на британського актора Роуена Аткінсона, який грав містера Біна. Тим самим дівчина розсмішила користувачів мережі, коли опублікувала кумедний ролик в соціальну мережу TikTok.

@sarahdonnelly5

I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. 🙈 #fyp #foryou #foryoupage #funny #comedy #laugh #eyebrows #gonewrong #hadtoshare

♬ original sound - Sarah Donnelly

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

На даних кадрах дівчина на ім'я Сара Доннелі розповіла, що зважилася на невеликий експеримент, і зробила в салоні ламінування брів. Це так звана укладання, яка фіксує ваші волоски в потрібному стані.

Після того, як вона вийшла звідти, була приголомшена, так як брови були в кілька разів ширше і темніше.

"Боже мій, подивіться на це! Я не знаю, плакати мені або сміятися!"- каже дівчина в ролику.

Користувачів розсмішив даний ролик, і вони почали її порівнювати з персонажем містером Біном.

Містер Бін, кадр з фільму
Містер Бін, кадр з фільму

Видно, що дівчина володіє сильною самоіронією, і весь ролик сміялася з ситуації, що сталася, не могла ніяк заспокоїтися, хоч, і прекрасно розуміє, що це вже перебір.

Чи сказала вона в салоні, що їй не сподобалося - невідомо.

Нагадаємо, блогерка Софія Стужук похвалилася результатами пластики

Раніше повідомляли, перероблену пацанку Покрищук застали в обіймах бездомного: "не пробачить зради".

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого".