Стало відомо про те, що помер відомий одеський адвокат Йосип Бронз. Чоловікові було 86 років, і це велика втрата для всіх рідних.

Про це повідомили у Всесвітньому клубі одеситів у соціальній мережі Facebook. Там зазначили, що це непоправна втрата для всіх, хто знав чоловіка.

Йосип Бронз був віце-президентом Спілки адвокатів України, Головою Ради адвокатів Одеської області, а також членом Президентської ради Всесвітнього клубу одеситів.

"Непоправна втрата для всіх нас ... щирі співчуття родині та близьким Йосипа Львовича...Ваш ВКО" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Саме чоловік був одним із творців інституту адвокатури в незалежній Україні, а також Закону Про адвокатуру. Він постійно дбав про те, щоб його колеги підвищували свою кваліфікацію, а також дотримувалися етичних норм професії. Спеціально був організований навчальний процес, який створював атмосферу єдності і спільності.

Йосип Бронз, фото: вільне джерело
Йосип Бронз, фото: вільне джерело

Про юність чоловіка відомо не так багато. Він ріс сиротою, а виховували його в бідній родині родичів. Своє доросле життя почав з кар'єри футболіста, однак, потім вирішив все ж перейти в сферу адвокатів.

Йосип Львович - заслужений юрист України, заступник голови Одеської колегії адвокатів, володар ордена" За заслуги " третього ступеня, адвокат з 1967 року, з 1989 — секретар Спілки адвокатів СРСР від України.

Йосип Бронз, фото: вільне джерело
Йосип Бронз, фото: вільне джерело

Починаючи з 2012 року він очолював обласну колегію адвокатів.

Нагадаємо, що зірка культових серіалів пішов з життя, займаючись улюбленою справою

Також, помер актор Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв Гантера в "друзях"

Знай.ua писав,режисера Володимира Меньшова ховають у Москві: подробиці прощання з легендою.