В інтернеті активно просувається відео з київськими "блогерами", які докотилися до знущань над хворіє безпорадною пенсіонеркою в ліжку.

У себе на сторінках в Instagram, у вигляді Stories були опубліковані фрагменти Відео. На них можна помітити, що у хлопців в інвентарі є пістолет. Спочатку вони направляють його в бабусю, але потім один з них вирішив приставити зброю до своєї голови.

Пенсіонери, скріншот: Youtube
Пенсіонери, скріншот: Youtube

"Звичайно ж, все заради хайпа в інсті. Чекаємо пост з вибаченнями", - йдеться в Інтернеті.

Сторінка хлопця, який опублікував ці відео, зараз знаходиться в закритому доступі. У підписі до його профілю говориться, що він є люблячим чоловіком, батьком і сином.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Профіль в Instagram
Профіль в Instagram

Пенсіонерка, скріншот: Youtube
Пенсіонерка, скріншот: Youtube

"Ну звідки такі д*гани беруться🤦", "Де доблесна поліція? Де влада? Чому за подібну х*йню не садять на пляшку?", "Ні, бачить не бог, бачать люди. Їх рясніють і змусять вибачатися", "Де батьки цих вибл *дків? Вони бачать, що творять їх чада? На місці батька, я б особисто отп*здила ногами, якби дізналася, що мій д*ун таке творить", "Такі виродки не думають, що самі старими будуть. Якщо доживуть до старості. Такі д*хнуть не своєю смертю", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Коментарі, скріншот: Telegram (Знущання)
Коментарі, скріншот: Telegram (Знущання)

Нагадаємо, перероблена пацанка Покрищук затягла в авто свого єдиного: "В тобі скільки с*кса"

Як повідомляв "Знай.ua", студентка з Шевченка розповіла, як викладач довела її до відчаю: "Плач, с*ка" - оновлено

Знай.ua писав, ведмідь-псих мало не розірвав дресирувальників на арені цирку: приревнував вагітну