Стало відомо про те, що блогер афроамериканець підкорив талант-шоу "Україна має талант", виконавши пісню повністю українською. Він не зробив жодної помилки, і різко став зіркою мережі. Що відомо про "Юру з Коломиї".

В ефір вийшло вже два випуски понад популярного шоу "Україна має талант", що виходить щосуботи на телеканалі "СТБ". Там до зіркових суддів вийшов американо-український блогер Джуда Келечі, який в мережі відомий багатьом як "Юра з Коломиї".

Чоловік зважився презентувати на свою країну свою авторську пісню про те, як він любить український банош, і крім того, композиція повністю була виконана українською, що підкорило глядачів остаточно.

Судді були вкрай здивовані тим фактом, що студент пробує себе в ролі музиканта, адже, очікували зараз почути якийсь стендап.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Глядачі в залі не стримували сміх, коли Юра жартував з експертами і закидали його схвальними відгуками.

Сергій Притула заявив, що у Юри краще виходить смішити людей, ніж співати, тому порекомендував випробувати себе наступного разу в ролик коміка. У наступний етап шоу він на жаль не пройшов, але, отримав похвальні відгуки від українців за те, що він знає мову, неймовірно талановитий, та ще й у майбутньому стане лікарем.

Жіноча половина експертів віддала "Юрі з Коломиї" свій голос за любов до України і харизму.

Варто відзначити, що рідні Вінгірські Острови він покинув ще сім років тому, і переїхав в абсолютно чужу для нього на той час країну, з абсолютно чужою культурою.

Він вважає, що в Україні досить крута і доступна освіта, тому довго не вибирав. Свій псевдонім Джуда вибрав невипадково, адже вже тривалий час він живе і навчається в Івано-Франківську.

Він активно розвиває свій блог, і розповідає там свої враження про Україну, паралельно записуючи кавери.

Нагадаємо, Руслана Лижичко на "Співають всі" поділилася порадами для сталевого преса і сідниць

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Подкопаєва з "Україна має талант" показала всім свою 25-річну любов, навіть чоловік допоміг

Також Знай.ua писав, Ксенія Мішина показала те, від чого відмовився Олександр Еллерт