Стало відомо про павука в соціальній мережі TikTok, який став жахливим трендом. Ролики з павуком, розміром з собаку, став вірусним.

Відбуватися це початок напередодні Хелловiна, перед цим страхітливим святом, і павук почав бити всі світові рекорди.

Про це повідомляє Інформаційний портал 7news.

Справа в тому, що житель Республіки Тринідад і Тобаго опублікував в соціальній мережі TikTok ролик величезного павука. Він дійсно неймовірно великий.

@noobmanbanton

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще
♬ original sound - Noobman

На задньому плані відео можна почути жінку, яка каже:"Ви повинні вийти у вікно, інакше ви знову опинитеся в пастці всередині".

Як саме називається цей вид-невідомо, але, один з коментаторів припусти, що це Psalmopoeus cambridgei, Trinidad chevron tarantula. Найчастіше вони починають свою активну діяльність в сезон дощів, і якраз в цей час вони стають значно більше.

Виглядає на ролику все це як графіка, або ж просто іграшка, але, це насправді живий павук, який може бути навіть небезпечний для тих, хто з ним зіткнеться.

Павук, фото: скріншот
Павук, фото: скріншот

Відео було переглянуто понад 323 000 разів, більшість глядачів кажуть, що вони витягнуть його з свого будинку якомога швидше, якщо вони зіткнуться з небажаним відвідувачем.

Частина з користувачів в коментарях і зовсім запропонували спалити будинок, так як продовжувати там жити не бачать сенсу і можливості.

Нагадаємо, що мужчина поскаржився на дивну піцу в "Сільпо"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві працівники Нової Пошти розкрили алкогольну посилку

Також Знай.uа писав, що українець замість курячих спинок отримав "неблагородну" цвіль