В Маріуполі, як у всій країні, зараз тяжка епідситуація у зв’язку з стрімким збільшенням числа хворих на COVID-19, через що значно зросла кількість викликів «швидкої» допомоги і навантаження на лікарів

Як повідомляє у себе телеграм-канал «Народний ревізор», журналісти міста вночі провели експеримент: протягом кількох годин вони намагалися подзвонити до відділення швидкої допомоги, але в них нічого не виходило. Під час першого дзвінка вони чекали 40 хвилин.

На відео, яке опубліковано в телеграм-каналі, можна побачити, як людина телефонує у екстрену службу, та протягом кількох хвилин диспетчер не відповідає на дзвінок, а чутно лише повідомлення автовідповідача:

"Ви додзвонилися до екстреної медичної допомоги Донеччини, наразі всі диспетчери зайняті. Залишайтесь будь-ласка на ліні", - йдеться у повідомленні.

фото: скріншот з Telegram Народний Ревізор
фото: скріншот з Telegram Народний Ревізор

Очікування протягом 8 хвилин не дало результату, а потім взагалі дзвінок переривався. Спробувавши зробити теж саме з інших номерів телефонів, журналісти повідомили, що нічого не змінилося, оператор так само переривав дзвінок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До слова, за повідомленням голови Донецької ОДА Павла Кириленко, в Донецькій області станом на 30 жовтня у лікарнях регіону перебуває 3126 пацієнтів хворих на коронавірус. З початку пандемії в області було зафіксовано майже 130 тисяч випадків виявлення хвороби, з яких 104 052 одужали, а померлих було 2 287.

Знай.ua нагадує: Невакцинованим українцям заборонили ходити до туалету

Як раніше повідомляв Знай.ua: Українці окупували поліклініки, щоб вакцинуватися перед "червоною" зоною: чекали все літо, щоб заражатися в чергах

Також Знай.ua писав: Метінвест поставлятиме кисень для боротьби з Covid-19 ще в дві області