Стали відомі результати екзит-полів на вибори мера Харкова. Про це повідомляє телеграм-портал Новини.LIVE Kharkiv.

У неділю, 31 жовтня, в Харкові проходить подія, на яку місцеві жителі чекали вже дуже давно, далеко не один місяць, вибори міського голови. Справа в тому, що до обіду багато місцевих депутатів і кандидати на головне крісло міста вже проголосували, зокрема Добкін і Терехов зробили це одними з перших.

Двоє людей в одній кабінці на виборах у Харкові, фото: Труха
Двоє людей в одній кабінці на виборах у Харкові, фото: Труха

Всі 605 виборчих дільниць Харкова з ранку приймають виборців, які мають намір віддати голос на позачергових виборах мера міста. Порядок у Харкові на виборах забезпечують 2 тисячі правоохоронців.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Екзит-пол підвів попередні підсумки даної події. Найбільше голосів отримав Ігор Терехов-53,8%, на другому місці - Михайло Добкін - 24,8%, на третьому - Олександр Скорик з 6,7%. Є ймовірність, що вибори пройдуть в один тур.

Раніше повідомляли, у Харкові водій маршрутки відкриває двері за унікальною методикою: "потрібно підняти ціну за проїзд".

Як повідомляв Знай.иа, пускатимуть без вакцинації та ПЛР-тестів: українців порадували новиною. Дану інформацію голова Харківської виборчої комісії Олена Матвієнко на передачі Шустер Лайф.

Знай.иа писав, СБУ застерегла від терористичних загроз перед виборами в Харкові: "зростає ймовірність диверсій". Служба безпеки України (СБУ) закликала громадян бути пильними та звертати особливу увагу на питання безпеки напередодні та в день позачергових виборів міського голови м.Харкова.