Син Валентини Єгор жив у Самарі і був самостійним 20-річним позитивним хлопцем. Жінка не здогадувалася, що з дитиною щось не так, поки чоловік не повідомив їй, що Єгор наклав на себе руки.

Про свою трагічну історію Валентина розповіла youtube-каналу "Не прийнято обговорювати".

Коли сталася трагедія, Валентина працювала в Москві і дізналася про те, що трапилося, по телефону.

"Чоловік сказав:" Єгор наклав на себе руки. Вилітай", - розповідає вона.

Жінка була шокована і не повірила в те, що це дійсно сталося, вона подумала, що Єгора вбили: "Неможливо було уявити, що моя дитина, яку я знала досить добре, як я вважала, і спілкувалася, у нас були довірчі відносини... Виявилося, що якісь речі він зі мною просто не обговорював. Тобто перше - це, звичайно, невіра в те, що він міг це зробити сам".

Коли Валентина прилетіла в Самару, чоловік розповів їй, що відбувалося в останні 2 тижні, жінка намагалася розібратися в тому, що сталося, але не розуміла, чому дитина зважилася на трагічний крок.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я побачила його тіло і подумала, що це муляж", - розповідає Валентина про той момент, коли побачила сина.[/quote]

Єгор, скриншот youtube Не принято обсуждать
Єгор, скриншот youtube Не принято обсуждать

Пізніше, поспілкувавшись з його друзями, Валентина обдумала подію і зрозуміла, що, можливо, не помітила перші симптоми назріваючої трагедії. Жінка згадала, що, коли приїжджала додому за кілька місяців до цього: "Він був з червоним волоссям, вони були фарбовані ззаду, я кажу: "Давай, купи фарбу, я тебе пофарбую нормально". І ось я його фарбувала в червоний колір. А це був якраз один з тих симптомів, на які треба було увагу звернути. Коли людина фарбує волосся в червоний колір, будь-який, зелений, яскравий, то це ознака, що у людини щось погано всередині. Я вважаю так, це мій висновок".

Під час останньої їхньої зустрічі Єгор теж поводився трохи дивно: мовчав і йшов без пояснень.

"Можна було помітити, що не все гаразд, хоча словами він цього не говорив", - шкодує Валентина.

З моменту трагедії минуло два роки. Валентина знайшла в собі сили жити далі. Вона вважає, що причиною трагічного вчинку стала депресія сина, ознаки якої вона вчасно не розпізнала.

Знай.ua нагадує: 16-річний хлопець стрибнув з 11-го поверху через відрахування з коледжу: "Сесію провалено..."

Як раніше повідомляв Знай.ua: У Харкові охорона врятувала хлопця від фатального вчинку: "мовчки взяв і забрав"

Також Знай.ua писав: За секунду до: українська поліцейська в останній момент витягла жінку з того світу