У Кіровоградській області автомобіль в'їхав у будинок пенсіонера і протаранив стіну. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Подія сталася близько другої години ночі в селі Вільшанка Савранської ОТГ. Водій Volkswagen не впорався з керуванням і в'їхав в будинок 80-річного місцевого жителя.

На щастя, в аварії ніхто не постраждав. Як повідомив 64-річний водій автомобіля Volkswagen, він не впорався з керуванням і в'їхав у стіну будинку. Поліцейські перевіряють автовласника щодо наявності вмісту алкоголю в крові.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Аварії є серйозною проблемою для нашої країни. Згідно зі статистикою, щодня в Україні відбувається п'ятсот ДТП, в яких травмуються люди. За день від події помирають семеро людей.

З початку 2021 року в нашій країні сталося двадцять дев'ять тисяч з половиною аварій в нашій країні, що приблизно на двадцять відсотків більше показників 2020 року.

Раніше повідомляли, 16-річний "мажор" після кривавої ДТП у Харкові може потрапити під амністію.

Як повідомляв Знай.uа, "Тато йде в запій, всі гроші у матері": що відомо про 16-річного мажора, який влаштував ДТП у Харкові.

Як повідомляв портал "Знай.ua", трудовий стаж 35 років і пенсія 3000 гривень: у Мінсоцполітики визначили, кому підвищать виплати з 2022 року. Українським пенсіонерам пообіцяли доплати до пенсій і пояснили, хто скільки отримає вже найближчим часом.