Перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін розповів, чому хакеру, який створив підроблений додаток дали другий шанс, і запропонували роботу в Міністерстві.

Про це стало відомо завдяки новому ролику, який Євген Єнін записав для Міністерства внутрішніх справ.

Перший заступник міністра внутрішніх справ України розповів, чому важливо задіяти альтернативні методи роботи із затриманими. Назвав це продовженням ідеї вибудовування ставлення до Міністерства як до місця, де надають сервіс, а не тільки карають.

Євген Єнін, фото: Facebook
Євген Єнін, фото: Facebook

Він зазначив, що доросле суспільство завжди бореться за кожну людину, і вони не можуть відвертатися від людини через одну його помилки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"У пошуках справедливої альтернативи, ми дали можливість юному хакеру Владу, який порушив закон, виправитися. Дати можливість його вмінням бути задіяними з розумом. Звичайно, перед законом всі рівні, тому суд ще визначить, як покарати 21-річного хакера, але, робота на користь держави, може значно поліпшити загальне враження під час винесення судового рішення. Це можна назвати альтернативним впливом " - говорить Євген Єнін.

Це допоможе зрозуміти, як він сподівається, що заробляти на життя потрібно своїми талантами, а не за рахунок зла.

Євгеній Єнін, Михайло Федорів, хакер, що підробив "Дію"
Євгеній Єнін, Михайло Федорів, хакер, що підробив "Дію"

Наприкінці ролика чиновник подякував міністру Федорову за те, що він відгукнувся на цю ідею, а самому хлопцеві побажав успішно пройти стажування.

Євген Єнін, перший заступник міністра внутрішніх справ
Євген Єнін, перший заступник міністра внутрішніх справ

Нагадаємо, що не так давно співробітники відділу з протидії кіберзлочинам в Запорізькій області знайшли 21-річного хлопця, який створив копію державного додатку "Дія", і використовував його для своєї вигоди.

Нагадаємо, що МВС віддали хакера, який підробив "дію", на стажування в Мінцифру

Раніше повідомляли, на Франківщині підла шахрайка зіграла на почуттях люблячої матері: "Ваша дочка у в'язниці".