Стало відомо про те, що син експерта з питань реформи медицини, а також народного депутата Михайла Радуцького, Максим зробив неоднозначну рекламу вакцини.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно він ділиться особистими кадрами, або ж розповідає українцям про останні новини країни.

Цього разу на знімках його немає, там зображені три напівголих жінки зі шприцами в руках. На купальники вони наділи медичні халати.

Це була спеціальна реклама, щоб люди почали ставити собі вакцину, і в такий спосіб він хотів переконати шанувальників в цьому.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Приблизно за пів року до появи першої вакцини, нами була придумана рятівна стратегія. Про чарівний укол в попу, який всіх врятує. Єдине в чому промахнулися, так це те, що укол в попу. Так от, є надія, що серед антиваксів є хоча б не великий відсоток натуралів" - сказано в повідомленні під постом.

Максим Радуцький запропонував насолодитися цими кадрами, а для тих, хто ностальгує за холерними бунтами, він порекомендував триматися разом, і не ставити вакцину.

Реклама вакцини, фото: Максим Радуцький
Реклама вакцини, фото: Максим Радуцький

Всі учасники фотосесії, як зазначив сам чоловік, вже поставили собі вакцину, а деякі зробили це навіть двічі, тому все безпечно.

Реклама вакцини, фото: Максим Радуцький
Реклама вакцини, фото: Максим Радуцький

Нагадаємо, раніше по Україні йде хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду

Як повідомляє портал Знай.ua Індію "пожирає" спалах коронавірусу, тіла спалюють прямо на вулиці: "більше крематоріїв..."

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.