Шахраї продовжують виманювати у довірливих українців гроші, прикидаючись співробітниками техпідтримки популярних банків. Відповідь на СМС від псевдо-співробітника банку може коштувати жертві всіх заощаджень. На таке СМС поскаржилися в співтоваристві "Чорний список Одеса", в соцмережі "Фейсбук".

Автор повідомлення пише, що отримав СМС начебто з «Ощадбанку».

"Я не є клієнтом цього банку. Зазвичай, якщо людина отримає таке СМС, або передзвонить за номером телефону, з якого прийшло СМС, або на два номери, які вказані в СМС, в результаті може втратити всі гроші з рахунку телефону, або, як варіант, будуть дізнаватися особисті дані і намагатися вкрасти гроші з карти», - зазначає він, попереджаючи, щоб люди не вірили в подібні СМС.

"Ха, у мене "болт" номер картки, ссv і термін дії намагався вивудити, ну чисто контора на лоха«, " за Болт навіть стаття була, як товариші працюють з місць не настільки віддалених. Їм би їх фантазії, ла в мирне русло», «і не тільки вам, мабуть, у них сьогодні прорив, може хто клюне», «В'язниця-банк працює», «та й мені приходило таке смс, карта обмінена, а карти у мене немає», «мені теж сьогодні прислали, і ті ж номери. Навіть не змінюють цифри, наївні», - обурюються в коментарях українці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше повідомляли, Нова пошта оновила тарифи перед чорною п'ятницею та різдвяними знижками: доведеться замовляти більше.

Як повідомляв Знай.иа, "Нова пошта" попередила про шахраїв, які пропонують українцям виграш: що не можна робити.

Знай.иа писав, квартиру українця заарештували через борги по аліментах: заборгував дитині 180 тисяч за 9 років.