Жінка була приголомшена, коли чоловік принизив її, щоб справити враження на своїх колег. Про це пише видання intheknow.

Вона звернулася за допомогою на форум Reddit. За її словами, чоловік завжди спізнюється на роботу, тому що не хоче прокидатися.

Щоранку вона намагається підняти його вчасно, але він все одно запізнюється. Коли його товариші по службі прийшли до них на обід, чоловік виправдався перед ними за постійні запізнення, прикрившись дружиною.

Пошук роботи, домашній офіс, ілюстративне фото: pixabay.com
Пошук роботи, домашній офіс, ілюстративне фото: pixabay.com

"З тих пір, як мій чоловік почав працювати в цій компанії, він подружився зі своїми колегами. Однак його начальник-строгий тип, який не терпить запізнень на роботу, в чому винен мій чоловік і через що постійно потрапляє в неприємності. Щоранку-справжній кошмар. Він лежить в ліжку до 7:30 ранку, відмовляється прокидатися, він став настільки агресивним, що збиває будильник, штовхає телефон з тумбочки. Незважаючи на все це, він в кінцевому підсумку спізнюється на роботу через пошуки носка або тому що чекає, поки зарядиться його телефон»,-згадує жінка.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Але вона не могла повірити в виправдання, яке її чоловік дав своїм колегам.

"Вони говорили про те, що він хороший у всьому, крім того, що він завжди запізнюється. Він знизав плечима і сказав, що це не його провина, що він завжди запізнюється, тому що він прокидається о 5:30 ранку, вигулює собак, збирає дітей до школи, готує сніданок, миє кухню, збирає ланч і витрачає майже 40 хвилин на те, щоб розбудити мене. Я була вражена, і не могла повірити, що він говорить про нас. Я бачила засуджують погляди його колег по роботі. Вони почали говорити, що їхні дружини не поводяться з ними так», - здивувалася любляча дружина поведінці чоловіка.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Вона спростувала його слова, і колеги зовсім заплуталися в ситуації. Коли вони пішли, чоловік накинувся на дружину з докорами – адже вона зіпсувала його репутацію і поставила його в незручне становище.

Коментатори здивовані, як можна терпіти таке ставлення до себе.

"Чому ви з цим чоловіком? Він абсолютно не поважає вас", "він використовує її як привід, щоб запізнитися і поспати, а потім бреше про неї", "він виставив вас в поганому світлі в егоїстичній спробі виглядати добре", - кажуть користувачі.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Раніше портал Знай.uа повідомляв "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості не соромилися одкровень.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину