Стало відомо про те, що у Василькові чоловік з пістолетом увірвався в лікарню, і взяв на приціл медсестру. Які були мотиви у злочинця, перші подробиці.

Про це стало відомо на сторінці Міністерства внутрішніх справ у соціальній мережі Facebook, де регулярно українцям розповідають про різні злочини. Зловмисник був уже затриманий співробітниками правоохоронних органів.

Справа в тому, що минулої ночі 36-річний чоловік прийшов у приймальне відділення Васильківської лікарні, і після недовгих переговорів витягнув зброю зі своєї сумки. Це був пневматичний пістолет, і наставив зловмисник його прямо на медсестру.

На щастя. Вона вчасно зорієнтувалася, і закрила двері, після чого оперативно викликала поліцію. Співробітники правоохоронних органів прибули на місце, і відразу ж затримали зловмисника, вилучивши зброю, яку він намагався ретельно від усіх приховати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Історія злочинця, фото: скріншот
Історія злочинця, фото: скріншот

Як виявилося, незадовго до інциденту в лікарні, той ходив по місту і погрожував пістолетом водіям, щоб ті доставили в лікарню його дружину, був він при цьому в стані алкогольного сп'яніння.

За цей злочин йому тепер загрожує близько семи років в'язниці.

На щастя, ніхто не постраждав в результаті даного інциденті, і медсестра відбулася лише переляком.

Нагадаємо, раніше У Франківську водолази виявили причину трагічної загибелі трьох людей у річці: "глибиною 4 метри"