У мережі розповіли про важку втрату бійця 93-ї бригади Холодний Яр. Воїн одного з батальйонів, Георгій Халіков загинув під час артилерійського обстрілу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook, де висловили співчуття всім близьким і рідним через втрату близької людини.

Помер Георгій Халіков поруч з гранітним, де проходили обстріли. Рани виявилися несумісні з життям, і чоловіка не стало. Називали його все дядько Жора, і як відзначають побратими, він був дуже відкритим, чесним, і життєрадісним людей.

Прийшов на службу в ЗСУ Георгій ще в 2016 році, і весь цей час захищав Батьківщину. У нього залишилося троє синів, один з яких зараз служить в тій же бригаді.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Агресивні дії окупантів стали причиною загибелі справжнього патріота, якому була не байдужа доля власної країни. Ми засмучені через втрату побратима і висловлюємо щирі співчуття його рідним, друзям, близьким і товаришам. Окупанти отримають цілком за смерть нашого воїна!"- йдеться в повідомленні під постом.

Георгій Халіков, фото: Facebook
Георгій Халіков, фото: Facebook

Церемонія прощання відбудеться в п'ятницю, 29 жовтня в смт Березині, що в Одеській області.

Рідні та близькі дуже засмучені втратою чоловіка, і не можуть прийти в себе. Він був настощим героєм, і загинув гідно.

Нагадаємо, що прокремлівські ЗМІ заявили про 33 вибухи на Донбасі: "звинуватили ЗСУ"

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Надал вшанував пам'ять загиблого на фронті тернополянина: "Герой, що тримає на плечах мирне небо"

Також, Знай.ua писав, що 56-річний Володимир Михайлович опинився на волосині від смерті на Донбасі: "тишу розрізав свист"