Варто нагадати нашим читачам, що у вівторок, 26 жовтня, в день, який для харків'ян став буквально "чорним", на перехресті проспекту Гагаріна і вулиці Одеської 16-річний водій Infiniti летів на червоний і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці події.

Того ж вечора 16-річного водія Infiniti затримали правоохоронці. Нещодавно в мережі з'явилися кадри, які пасажири "елітного" авто робили в той самий вечір, незадовго до рокової аварії.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікували в Telegram-каналі віха (Харків).

Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram
Харківський Микола Миколайович, фото: Telegram

"Хлопці з Хантерс Харків отримали доступ до відео з телефонів малоліток, які перебували разом з винуватцем #ДТП. Проїзди на червоний. Їзда під 200. І навіть мало не збили людину за лічені хвилини до ДТП.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наші читачі можуть ознайомитися з відеофайлами, які виклали в мережу представники організації "Хантерс Харків".

Також нагадаємо той факт, що батько 16-річного Миколи Харківського зловживає алкоголем. Однак важливо пам'ятати, що після аварії, в якій загинув 58-річний українець, пройшло не так багато часу і не всьому, що пишуть в соціальних мережах нібито "знайомі" сім'ї підозрюваного, може бути правдою.

Раніше повідомляли, 16-річний "мажор" після кривавої ДТП у Харкові може потрапити під амністію.

Як повідомляв Знай.uа, "Тато йде в запій, всі гроші у матері": що відомо про 16-річного мажора, який влаштував ДТП у Харкові.

Знай.uа писав, Олю викрали на вокзалі і сім років протримали в Одеському підвалі: тато пішов у туалет.