У місті Суми був застрелений один з лідерів місцевого Правого сектора. Про це повідомляє портал УНІАН.

Як повідомив, голова Сумської організації" Правий сектор " Сергій Супрун, його застрелили біля під'їзду власного будинку на очах у дружини. У Нацполіції зазначають, що повідомлення про вбивство надійшло о 21:10.

[quote author=""]Це - чоловік 1992 року народження. Попередньо-вогнепальне поранення. Зараз там працює поліція, - передає речник Нацполіції області Володимир Крупецьких.

За словами Сергія Супруна, о дев'ятій годині вечора він разом з дружиною під'їхав до під'їзду. Неподалік на лавочці сидів якийсь чоловік, який дістав зброю і почав стріляти.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

швидше за все, це пов'язано з антикримінальною діяльністю. Він публічно висвітлював діяльність певних осіб
, - повідомив Супрун

Олександр Іванін на виборах 2020 року балотувався до Сумської міської ради від партії "Правий сектор", але не пройшов.

Віднедавна він публічно виступив проти збільшення вартості квитка в приватних маршрутках.

Ситуація була прокоментована губернатором Сумської області Олексадром Живицьким.

Це жахливо і неприпустимо! Ніхто не має права позбавляти життя іншого
, - зазначив він.

Нагадавши, що соняшникова олія знову подорожчає для українців: експерти назвали причини.

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також ми повідомляли, що в Укрзалізниці розповіли, що загрожує порушникам карантину. експерти розповіли про нові правила перевезень.