Перша леді України Олена Зеленська часто ділиться важливими політичними новинами і досягненнями для блага всієї країни на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів людей.

Фанатам показали результати чергової фотозйомки з Оленою Зеленською для листопадового випуску журналу Vogue, в якому представили соціальний проект "Без обмежень". На кадрах жінка позує в одязі дорогих брендів - Dolce & Gabbana, Prada і Jimmy Choo, а поруч з нею українські атлети, переможці Паралімпіади в Токіо, які взяли безпосередню участь у проекті. Відзначається, що спортсменів також одягнули в люксові наряди.

Олена Зеленська, фото з Vogue
Олена Зеленська, фото з Vogue

Перша леді вирішила підтримати ідею соціального проекту, який в першу чергу передбачає розробку безбар'єрної інфраструктури в містах України для людей з інвалідністю, людей похилого віку, сімей з дітьми - і підтримку паралімпійців.

"По-перше, для мене важливо проявити цю тему в громадському діалозі. Ще недавно її взагалі не існувало; в останні роки хоча б слово "безбар'єрність" стало зустрічатися частіше. По-друге, хочу всіма силами сприяти поширенню в нашому суспільстві філософії поваги, толерантності", - сказала Олена в інтерв'ю для журналу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Олена Зеленська, фото з Vogue
Олена Зеленська, фото з Vogue

Олена Зеленська, фото з Vogue
Олена Зеленська, фото з Vogue

Нагадаємо, Володимир Зеленський з дружиною "відвідали" Тараса Шевченка: "Священне місце для кожного українця"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська заговорила про рівні права для людей, до чого потрібно прагнути вже зараз: "Не про почуття жалю"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська розповіла про героїчний подвиг українок у ЗСУ: "Нарівні з чоловіками"