У четвер, 28 жовтня, погода в Україні обіцяє бути сонячною і теплою. Денна температура трохи підвищиться, нічні "мінуси" залишаться лише в східних регіонах. У Сумській та Харківській областях прогнозують незначні дощі.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +11 до +15 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +1 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +11 до +14 градусів, вночі – від +1 до +4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +10 до +14 градусів, а вночі – від +3 до +5.

У східних регіонах – вдень від +9 до +15, вночі – від -5 до +4. На півдні температура повітря - від +13 до +16 градусів вдень, нічна – до +4 градусів.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Погода на 28 жовтня, фото Укргідрометцентр
Погода на 28 жовтня, фото Укргідрометцентр

"Четвер в Україні буде теплим. Температура повітря підстрибне вдень до +10 +15 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 28 жовтня в Україні

У цей день вшановується пам'ять преподобного Євфимія Нового, Солунського. Наші предки примітили, з якого числа в жовтні піде сніг, з того числа весна відкриється в квітні. І ще говорили: "Юхимій холодом коріння трав і дерев з землею змикає, всяка комаха в жухлой траві вкриває, сон навіває".

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною