У мережі показали італійський "Запорожець" з незвичайною функцією.

Авто марки Fiat 600 було неймовірно популярно в Італії. Воно масово випускалося. Це був задньомоторний італійський автомобіль, що випускався з 1955 по 1969 роки. За цей час було випущено більше 2 мільйонів копій, що зробило його дійсно масовим, причому не тільки в Італії.

Після такої популярності на батьківщині це авто стали поставляти і в інші країни. Періодично воно випускалося з новими модернізаціями, але все одно вони не бувальщина настільки глобальні. Хоча інженери працювали над тим, щоб зробити авто ще більш привабливим для покупців.

Запорожець, фото: скріншот з відео
Запорожець, фото: скріншот з відео

У 1960-х, 1970-х і 1980-х роках машина була дуже популярна в країнах Латинської Америки, особливо в Аргентині, де йому дали прізвисько "Фітіто" - зменшувальне від Fiat.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Швидше, самої незвичайної модернізацією цього авто стала модель під назвою Fiat 600 Weekend "due porte e mezzo", тобто "дві з половиною двері". Справа в тому, що таке авто передбачало наявність над заднім колесом невеликих дверей, які відкривалися проти ходу авто. Вона потрібна була для того, щоб садити в машину дітей.

Відзначимо, що таке авто було випущено тільки в одному екземплярі і в серійне виробництво не пущено.

Запорожець, фото: скріншот з відео
Запорожець, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, Мінінфраструктури має закінчити реформу Укрзалізниці, і тільки потім розбиратися зі структурою тарифів на вантажоперевезення-експерт

Теж, Знай.ua писав, Машина злетіла в страшну прірву на українському курорті: ніхто не вижив

Як раніше повідомляв Знай.ua У Франківську піднімуть ціни на проїзд, експерт назвав причини: замість 6 гривень 10