На Закарпатті 11-річна дівчина завагітніла. Про це повідомляє Перший Кабельний.

Дівчинка проживає в одному з циганських поселень. Мама дівчини повідомила, що її дочка вирішила народжувати. Жінка зазначила, що готова взяти відповідальність як за виховання доньки, так і онука. Сам батько дитини, за їхніми словами, з Києва і про існування немовляти він не знає.

Сім'я їх працювала на одному зі сміттєвих звалищ, там дівчинка і познайомилася з батьком майбутньої дитини. До вагітності вона повинна була вчитися в шостому класі, але кинула навчання і поїхала в Києві.

Пологовий будинок, скріншот: YouTube
Пологовий будинок, скріншот: YouTube

Сама ж вагітність, за словами медиків, протікає нормально, проте у дівчинки ще не сформувалася належним чином тазово-м'язова система, тому пологи планують приймати кесаревим розтином.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чутки дійшли до місцевої міської ради. Там і в правоохоронних органах стурбовані даним випадком і ведуть розслідування.

Дівчинка планує народити через місяць. Швидше за все, у неї народиться хлопчик, якого назвуть Олександром.

Нагадаємо, українські фермери зневірилися знайти покупців на рекордний урожай кавунів - роздали просто так

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві приготували ЦАР-шаурму на радість Зеленському - найбільша у світі. Кінцева довжина шаурми склала 129 метрів і чотири сантиметри. Щоб виміряти рекордне блюдо, довелося шукати особливу рулетку.

Знай.ua писав, талія-38 см: жінка роками носила корсет і потрапила до Книги рекордів Гіннесса. Відомо, що розмір талії становить всього 38,1 см, і досягла жінка цього завдяки носінню корсетів після народження двох дітей до 28 років.