Про це співак, продюсер і ведучий Геннадій Вітер (Gena VITER) розповів у програмі «Карабас.LIVE» з ведучим В’ячеславом Матюхіним.

«У мене три з половиною октави. Це майже так само, як проїхати з Теремків до Троєщини. Можна ближче, можна до центру, це буде дві октави. Це можливості голосу, від найнижчих нот ти можеш піти вгору. Звичайно, талантами Тіни Кароль я не володію, але хто його знає? Якщо мені наступити на якесь брутальне місце, може і заспіваю», - говорить він.

Артист продемонстрував свої дані прямо в студії, заспівавши мелодію широкого діапазону. Він пояснив: «Я маю вищу музичну освіту, про це мало хто знає. Це така ж історія, як і у Дзідзьо. У Міші теж «офігенне» поле. Але я кажу: ви хочете хорошого вокалу - йдіть в оперу. Хочете шоу, для такого сегмента достатньо трьох-чотирьох нот. Головне - щиро вірити в те, що ти робиш, і робити це на повній усмішці».

Тим, хто говорить, що він не вміє співати, артист відповідає: «А не важливо, вмієш ти співати чи не вмієш. Найголовніше - відчувати те, що ти співаєш».

Водночас Вітер вважає, що веселу пісню розкладати на велику кількість нот не зовсім правильно.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Аудиторія повинна це легко повторити. Вона повинна зайти, повинна бути зрозумілою твоєму глядачеві. Крім того, що вони повинні захотіти повторити ці слова, вони повинні захотіти ще станцювати», - зауважує він.

Знай.ua повідомляв думку Ореста Журавчака, що Ми в Україні отримали за останні три роки культурний вибух.

Також Назаренко розповів для Знай.ua, як у Києві на початку 90-х побувала всесвітньо відома творча тусовка.