У мережі заговорили на серйозну тему, яка стосується найдавнішої професії. Інтимні послуги за гроші. Дві жінки висловилися з цього приводу, маючи абсолютно різні думки з цього приводу.

Новий ролик вийшов на YouTube- каналі "Студія "Лід", де часто обговорювати найбільш неоднозначні теми, і двоє людей, які мають різну думку, починають його висловлювати.

Перша жінка вирішила приховати свою зовнішність і ім'я, щоб її ніхто не впізнав. У цій сфері вона працює вже 9 років, і вважає, що секс за гроші - робота, яку необхідно легалізувати.

Робота у сфері інтим-послуг, фото: скріншот з відео
Робота у сфері інтим-послуг, фото: скріншот з відео

Ось Катерині пропрацювала там всього 3 роки, і впевнена, що дівчина у якої є вибір, ніколи не стане займатися інтимом за гроші вона довго не могла знайти роботу, гроші закінчувалися, тому і вирішила зайнятися цим. Тоді цю роботу дівчина романтизувала, але, зараз у неї мурашки від однієї тільки думки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Друга жінка була жертвою домашнього насильства, і таке виховання призвело до того, що вона потрапила в Колонію за вбивство на 6 років. До неї чіплявся знайомий, і намагався зґвалтувати. Після виходу звідти роботу було знайти складно, ось, вона і пішла працювати в сфері секс-послуг.

Робота у сфері інтим-послуг, фото: скріншот з відео
Робота у сфері інтим-послуг, фото: скріншот з відео

Жінка вважає, що це єдиний вихід для неї, так як на іншу роботу її не брали, і вже 9 років вона не може нічого змінити.

Далі прозвучало питання, чи можна від цього отримувати задоволення, адже, це все таки робота.

"Задоволення є, часом воно є, і є клієнти, з якими складаються приятельські стосунки" - розповіла жінка в масці.

Катерина ж зазначила, що воно дійсно є, але, це не скасовує того факту, що вашим тілом просто зараз користуються, а ви лежите і дивіться в одну точку, в очікуванні, коли ж це закінчиться.

Робота у сфері інтим-послуг, фото: скріншот з відео
Робота у сфері інтим-послуг, фото: скріншот з відео

Також, жінка в масці за те, щоб ця сфера була легальною, адже в такий спосіб можна буде знизити рівень насильства, а також хворих на венеричні захворювання. Катерина ж має свою думку з цього приводу, адже статистика показує, що в країнах, де це легалізовано, жити краще люди не стали.

Раніше повідомляли, батьків змусили ремонтувати стару каналізацію в школі, піднявся бунт

Як повідомляв Знай.uа, Християнська етика в школі розлютила батьків: показали, як урок проводять насправді.

Знай.uа писав, на Львівщині директор зацькувала учениць через "целюліт": як захистити дитину від учительського булінгу.