У Єкатеринбурзі сталася страшна подія-неадекват помочився на дитину в трамваї. Про це повідомляє портал ТСН.

У громадському транспорті часто їздять абсолютно неадекватні, п'яний або навіть божевільні люди. Іноді там відбуваються моторошні речі.

трамвай, скріншот з відео
трамвай, скріншот з відео

Подія сталася в Росії. Відеозапис даного випадку поширюють через мережу. На них можна побачити, що чоловік, який зайняв місце в трамваї, почав мочитися на сидіння спереду. Там сиділа маленька дівчинка з мамою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Жінка різко відсмикнула дитину з місця. Інші пасажири вигнали хулігана на вулицю. За їхніми словами, чоловік був сильно п'яний.

У мережі хочуть чутки про те, що неадекватний чоловік був мігрантом. А хтось просто вважає, що він звичайний божевільний, якого треба в соответсвующее установа.

Нагадавши, що соняшникова олія знову подорожчає для українців: експерти назвали причини. В Україні і так соняшникова олія продається дорожче, ніж у багатьох країнах Європи і це не межа.

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також ми повідомляли, що в Укрзалізниці розповіли, що загрожує порушникам карантину. експерти розповіли про нові правила перевезень. Керуючий пасажирського напрямку Укрзалізниці, Олександр Перцовський відразу зазначив, щоб всі заспокоїлися, адже, 21 жовтня не настане кінець світу, і всього потяги їздитимуть за звичним графіком.