У Запорізькій області ввели обмеження на перевезення пасажирів на маршрутах внутрішньообласного значення. Про це повідомляє портал Слово і Діло.

Влада в Запорізькій області змусила перевізників для того, щоб було вакциновано сто відсотків водіїв як на регулярних, так і нерегулярних перевезеннях. На маршрутах внутрішньообласного значення можуть пересуватися тільки ті українці, які мають один з документів.

Автобус. Фото: ТСН
Автобус. Фото: ТСН
Автобус. Фото: ТСН

Обласна влада зобов'язала перевізників вжити заходів для 100% вакцинації водіїв на регулярних і нерегулярних перевезеннях. На внутрішньообласних автобусних і залізничних рейсах також вводять вимоги до пасажирів.

  • Негативний ПЛР-тест;
  • Негативний експрес - тест на антиген;
  • Сертифікат вакцинації;
  • Довідка про одужання від коронавірусу.

Відзначимо, що зовсім недавно по всій Україні ввели нові правила пасажирських перевезень, при яких тепер потрібно мати не тільки документ, що підтверджує особу, і Квиток, а й сертифікат про вакцинацію або ж негативний результат ПЛР-тесту.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На вокзалах, для зручності українців, розмістили локальні пункти експрес-тестування за 350 гривень.

Нагадаємо, українцям знову світять масові скорочення через локдаун: хто може втратити роботу

Як повідомляв " Знай.ІА", Україна залишили в" зеленій " зоні ЄС: коли можуть закрити кордони для заробітчан і туристів

Знай.ІА писав, українці застрягли на залізничних вокзалах через нові правила перевезення: спішно роблять щеплення. У мережі з'явилося відео з вокзалу, на якому показали, як люди вишикувалися в центр вакцинації, щоб отримати щеплення.