Затриманому колишньому президенту Грузії Михайлу Саакашвілі знадобилося переливання крові. Таке рішення прийняв особистий лікар політика на 22 день голодування, - пише видання "Новини Грузія». На даний момент стан вдалося стабілізувати.

"Коли я прийшов сюди, знав, що один з параметрів був досить поганим, тому зробив переливання ... сьогодні криза вже пройдена. Стан кращий, ніж був", - зазначив він.

Процедура пройшла успішно, незважаючи на те, що проводилася вона в невідповідних умовах - переливання було проведено лікарями пенітенціарного закладу і медиками чергового автомобіля «швидкої» допомоги.

"Ця медична кімната не призначена для цього, тому необхідно його лікування в лікарні",- сказав особистий лікар Саакашвілі.

фото: twitter.com Mikheil Saakashvili
фото: twitter.com Mikheil Saakashvili

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що Саакашвілі почав голодування відразу після свого затримання 1 жовтня в столиці Грузії, куди він таємно прибув з України. Опинившись в руках системи правосуддя, колишній президент оголосив себе політв'язнем.

Консиліум докторів, який сформували в Міністерстві здоров'я Грузії для оцінки стану Саакашвілі, дав рекомендацію для госпіталізації з метою профілактики, але, як зазначає грузинський омбудсмен Ніно Ломджарія, госпіталізувати громадянина України вийде лише при загрозі його життю.

Зазначимо, що Генпрокуратура Грузії заявила, що вирок Міхеілу Саакашвілі оскарженню не підлягає.

Знай.ua нагадує Єлизавета Ясько вперше розповіла, як Міхеїл Саакашвілі зізнався їй у коханні: "Дороги назад немає"

Читай на Знай.ua : Я більше спілкуюся з прихильниками Саакашвілі, а вони люблять видавати бажане за дійсне, - Сергій Гайдай

Також Знай.ua писав: Саакашвілі хотів результатів прямо зараз-позначалася гаряча грузинська кров, - Вадим Трюхан