Випускниця дитячого будинку відверто розповіла, з чим стикаються діти у цих закладах. Дівчина потрапила туди після смерті своїх батьків, адже її бабуся не могла оформити опіку через поважний вік.

Дівчина в інтерв'ю розповіла про те, як потрапила в дитбудинок, про булінг з боку інших дітей і що відчувала, коли вперше вийшла звідти. За її словами, з ким жити дитина не могла самостійно обирати, за неї вже все було вирішено.

"Кімнати у дитячому домі виглядають як кімнати у таборах", - розповіла вона про те, як їм призначали кімнати та місця у них.

Випускниця дитячого будинку, кадр з відео
Випускниця дитячого будинку, кадр з відео

Коли дівчина потрапила у дитячий будинок, то стикнулася з булінгом. Вона розповіла про те, як через тиждень після перебування там, дівчина, яка називала себе "старшою" змушувала виконувати її забаганки.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Після одного з наказів "принести чай", героїня ролика відмовилася і отримала кидок ножицями біля виска. Проте вона виявилася не боягузливою і, довго не думаючи, вдарила свою противницю циркулем у живіт. Після цього випадку вони обидві намагалися обходити одна одну стороною і не вступати у конфлікти.

Оповідачка також пригадала випадок, коли старша на 3 роки дівчина ледь не задушила її подушкою. Врятували її інші, які саме зайшли у кімнату. Водночас у дівчини залишилися загалом хороші спогади про вихователів та харчування у дитячих будинках. А досить складним вона називає щоденний режим, який не всі діти можуть витримати, тому втікають.

Нагадаємо, українців, які порушують обмеження "червоної" карантинної зони, строго каратимуть: 170 тисяч грн штрафу і закриття. В Україні порушники обмежень "червоної" карантинної зони, можуть отримати солідний штраф за недотримання правил

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягатимуть обов'язковій вакцинації від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, українцям пророкують "червону" зону на Новий рік та Різдво: що буде заборонено під ялинкою. Епідеміологиня розповіла, чи чекати українцям локдауну на новорічні свята, адже зараз спостерігається серйозне погіршення ситуації