Народному депутату від Партії "Слуга народу" Галині Третьякові заборонили участь у засіданнях Верховної Ради України після грубих висловлювань.

Таке рішення було прийнято регламентним комітетом ВР сьогодні, в п'ятницю, 22 жовтня 2021 року. Про це повідомив член комітету, народний депутат від "Слуги народу" Павло Фролов у себе на сторінці в Telegram.

Галина Третьякова - фото з Фейсбук
Галина Третьякова - фото з Фейсбук

Галина Третьякова буде відсутня на засіданнях протягом п'яти пленарних днів, а все через образливі висловлювання жінки щодо смерті депутата Антона Полякова.

"Як на мене, то це мінус один ворог. Тому-все добре. Розслідування має бути", - написала нардеп в офіційному чаті фракції "Слуга народу".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Г.Третьякова - скріншот
Г.Третьякова - скріншот

Відомо, що 10 членом Регламентного комітету були "за" позбавлення Галини Третьякової права брати участь у пленарних засіданнях. І лише одна людина утрималася. Представники Партії "СН" підтримали це рішення.

Ще на початку скандалу Галина вважала "ганьбою" те, що хтось має право "нав'язувати хустки на рот" під час боротьби за свободу слова, гарантовану кожній людині Конституцією.

Нагадаємо, головне за 20 жовтня: законопроект Третьякової про евтаназію, Комаровський "вангує" останню осінь і "морозний" прогноз від Діденка

Як повідомляв "Знай.ua", скандальна Галина Третьякова від "Слуги народу" просуває новий законопроект: "Він стосується евтаназії..."

Знай.ua писав, скандальну Галину Третьякову за хамство можуть позбавити депутатського мандата