Надію Савченко та її сестру спіймали на використанні підроблених covid-сертифікатів. Це помітили в міжнародному аеропорту Бориспіль.

Про це повідомляє Національна поліція України.


Так, стало відомо, що поліція притягує до відповідальності колишню нардепку за використання підробленого covid-сертифіката.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Повідомляється, що вона разом з сестрою в аеропорту намагалися використовувати підроблені сертифікати про вакцинацію, щоб потрапити в Україну. У поліції розповіли, що підроблені документи вилучені, ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

"Днями в аеропорту "Бориспіль" під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації проти COVID-19 з явними ознаками підробки. Встановлено, що одна з фігуранток є колишньою народною депутаткою. Інформацію про правопорушення передали в поліцію", — сказано в повідомленні.

Надія Савченко, фото Оbozrevatel
Надія Савченко, фото Оbozrevatel

Як дізнався портал Оbozrevatel з особистих джерел, затриманою виявилася Надія Савченко та її сестра Віра, які намагалися використовувати підроблені сертифікати. За фактом використання підроблених документів відкрито кримінальне провадження.

Нагадавши, що Савченко заявила, що західні партнери не поважають національні інтереси України

Раніше Знай повідомляв, що коли в 2014 році Росія вторглася в Україну, багато країн світу почали готуватися відбивати російське вторгнення, - Савченко

Також Знай писав, що Савченко з крильцями "облетіла" Україну, мережа в екстазі:"Надя-орел".Савченко звернула увагу на глобальні проблеми