Дуже смердючі новини прийшли з міста Харків. Місцеві жителі скаржаться, що біля однієї з місцевих каналізаційних насосних станцій утворився "фекальний фонтан", а в слідстві таких явищ і справжнісіньке "фекальне озеро".

Про це стало відомо завдяки повідомленням очевидців, а також і відео, яке з'явилося в соціальних мережах.

За інформацією очевидців, в 10-20 метрах від Харківської каналізаційної насосної станції №15 в районі вул. Краснодарської 183, цілих п'ять фекальних фонтанів б'ють з-під землі і утворили невелике озеро.

Фекальний фонтан у Харкові, скріншот: YouTube
Фекальний фонтан у Харкові, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Повідомляється, що так зване "фекальне озеро" впадає в річку Немишля, де живуть качки, риба, а також гуляють люди. За відгуками місцевих жителів, проблему ніхто не вирішує вже більше 2-х місяців, з нечистотами ніхто не працює.

Фекальний фонтан у Харкові, скріншот: YouTube
Фекальний фонтан у Харкові, скріншот: YouTube

Також в мережі з'явилося відео, на якому зображено місцеву "пам'ятку". Дійсно, на відображених кадрах можна побачити справжнісінькі фонтанчики з нечистот. Складно уявити, який там стоїть огидний смрад, і це вже не кажучи про те, що такі "аварії" сильно впливають на навколишнє середовище.

Раніше повідомляли, птахи загадили машину - не біда: легкі і домашні способи позбутися посліду за хвилини.

Як повідомляв Знай.uа, жінка замкнула 28 котів і 41 собаку в крихітній квартирі: роками не бачили вулиці і мучилися в клітках.

Знай.uа писав, українець показав потоки коричневої рідини з-під крана замість води - "Технічна".