Через чутки про можливе продовження «Вбити Білла - 3» фанати побоюються, що це буде останній з фільмів Квентіна Тарантіно. Однак кінокритики сумніваються, що продовження саме цього сюжету стане його офіційним 10-м і останнім фільмом. Про це пише видання screenrant.

Тарантіно випустив одні з найбільш суперечливих, культових і високоприбуткових фільмів всіх часів з моменту свого дебюту в 1992 році. Поки що в список знятих Тарантіно фільмів входять «Скажені пси», «Кримінальне чтиво», «Джекі Браун», «Вбити Білла – 1», «Вбити Білла – 2», «Доказ смерті», «Безславні виродки», «Джанго звільнений», «Мерзенна вісімка» і зовсім недавно сюди додався «одного разу в Голлівуді».

Фільм "Одного разу в Голлівуді"
Фільм "Одного разу в Голлівуді"

Фанати давно задавалися питанням про можливість продовження, з одностайною думкою, що це не буде зроблено протягом найближчих років в майбутньому. Можливість появи третьої частини у фільмах Тарантіно "Вбити Білла" бачать в епізоді на початку першої частини, коли наречена/Беатрікс Кіддо говорить дочки Верніти Грін після того, як вона тільки що вбила матір, що, якщо вона все ще засмучена ситуацією, коли виросте, вона може прийти і знайти її.

Сцена натякає на подібну історію для третього "Вбити Білла", де дочці Верніти тепер буде близько 20 років, і вона буде навченим вбивцею, вистежуючи Беатрікс для помсти. Також передбачається, що 20-річна дочка Беатрікс і Білла, Бібі, успадкувала навички володіння мечем від своїх батьків і билася б з дочкою Верніти. Деякі фанати вимагали, щоб "Вбити Білла" закінчили, тому що Білл мертвий, але це не означає, що назву не можна змінити на "Вбити дочку Білла".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Квентін Тарантіно
Квентін Тарантіно

Оскільки Тарантіно заявив, що зніме тільки 10 фільмів, кількість, що залишилася скорочується, враховуючи, що фільм 2019 року «Одного разу в Голлівуді» став його дев'ятим фільмом. З іншого боку, технічно Тарантіно зняв 10 фільмів; він просто вважає два фільми "Вбити Білла" за один у своєму списку, тому що спочатку планував, що вони будуть одним довгим фільмом. Оскільки фільм "Вбити Білла" вважається лише одним, цілком імовірно, що він відправить третій в ту ж категорію і назве його продовженням перших двох. Тобто "Вбити Білла-3" не буде вважатися його 10-м і останнім фільмом.

Тарантіно
Тарантіно

У недавніх інтерв'ю Тарантіно заявив, що він, ймовірно, вибере Майю Хоук, справжню дочку Уми Турман, на роль дочки Білла.

Нагадавши, Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта не може визначиться з полом

Також Знай.ua писав, Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта