Володимир Остапчук, фото: канал Україна
Володимир Остапчук, фото: канал Україна

Вова Остапчук "замолив гріхи" з двома черницями: Папа Римський позаздрить

Телеведучий опублікував фотографію в компанії двох телеведучих і Міс Україна різних років Вікторії і Мариною Кіосе. Обидві красиві дівчата одяглися в одягу черниць. Ймовірно, таким чином вони вирішили анонсувати новий цікавий проєкт.

Техогляд, скріншот: Youtube
Техогляд, скріншот: Youtube

Штрафи 51 тисяча гривень і техогляд за новими правилами: за що можуть забрати авто і які перевірки потрібно пройти

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ось, наприклад, про штрафи. Цього року з'явилися нові штрафи за порушення правил дорожнього руху. Тепер мінімальна сума, яку заплатять водії, становить 510 гривень. Це за не пристебнутий ремінь, відсутність шолома у мотоцикліста, неосвітлений номерний знак, розмова по телефону без гарнітури, а також порушення правил проїзду перехресть, зупинок і проїзд на заборонений знак світлофора.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова звернулася до психолога через серйозну кризу в сім'ї

Зірка українського шоу-бізнесу Оля Полякова зізналася, що вони з чоловіком, бізнесменом Вадимом Поляковим не пропускають жодної річниці. Однак цього року важливу дату довелося змінити, артистка пояснила чому.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик показала пристрасний поцілунок Павла Зіброва та Ольги Горбачової: у "сплячої красуні" виросли вуса

У новій Stories українська співачка опублікувала відеозапис, на якому показала кліп-тизер концерту Ольги Горбачової. Він не позбавлений іронії, так як співачка виконує роль сплячої красуні. У кадрі У Ольги, після поцілунку з Зібровим виростають густі чорні легендарні вусики, якими він прославився на всю країну.

Матч Динамо - Барселона, фото: Спорт Сегодня
Матч Динамо - Барселона, фото: Спорт Сегодня

Динамо програло Барселоні з рахунком 1:0 в матчі Ліги чемпіонів: кияни опустилися на останнє місце в таблиці

Матч між Барселоною (Іспанія) і Динамо Київ розпочався о 19:45 20 жовтня. Команди зустрілися в третьому турі Ліги чемпіонів 2021/22. Поєдинок групи E відбувся на Камп Ноу в Барселоні (Іспанія). Арбітр у полі-Клеман Тюрпен (Франція). На 36 хвилині першого тайму Барселона відкриває рахунок. Жерар Піке виводить каталонців вперед 1:0. Таким чином Динамо програло Барселоні перший там матч Ліги чемпіонів і в результаті всю гру.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

Влад Яма поцілувався з блондинкою на очах у дружини: мама дозволила

Лілія Яма показала, як вона проводить вільний час з чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соцмережі. 20 жовтня дівчина опублікувала відео в Stories соціальної мережі, на якому видно як пара відпочиває разом з батьками Влада Ями. На ньому можна побачити, як танцюрист ніжно цілує білого цуценя породи мальтіпу, а його мама тримає тварину на руках.