Українець показав несподівані переваги вакцинації проти коронавірусу та наявності ковід-сертифікату. Проте, заздрості у земляків не викликав.

Відвідувач популярного "KFC" зняв відео у порожньому закладі громадського харчування в Одесі. Чоловік зрадів, що вчасно вакцинувався і тепер за умов червоної зони має можливість відвідувати подібні місця на відміну від інших.

На сьогодні відвідування закладів громадського харчування у червоній карантинній зоні можливе тільки з ковід-сертифікатами. В іншому випадку, за умов недотримання правил, застосовуватимуться обмеження.

Фото: Телеграм / Чорний список
Фото: Телеграм / Чорний список

"Той момент, коли вчасно щепився й у тебе є своє особисте KFC під час "червоної" зони. #Одеса P. S. з 18 жовтня Одеса в "червоній" карантинній зоні. Відвідування закладів громадського харчування тільки з ковід-сертифікатами.", - йдеться у повідомленні одного з телеграм-каналів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Проте, заздрості у коментаторів автор відео не викликав. Дехто зауважив, що тут зовсім немає чому радіти, а їжу можна замовити з доставкою.

"Ну ось класно людині) потрібно ж щоб така ситуація була в країні, щоб порадіти порожньому КФС 🤦 ♀", " А навіщо йти в кафе коли є доставка? Зараз би з дому виходити", - відреагували у коментарях.

Коментарі: Телеграм / Чорний список
Коментарі: Телеграм / Чорний список

Коментарі: Телеграм / Чорний список
Коментарі: Телеграм / Чорний список

Нагадаємо, українців, які порушують обмеження "червоної" карантинної зони, строго каратимуть: 170 тисяч грн штрафу і закриття. В Україні порушники обмежень "червоної" карантинної зони, можуть отримати солідний штраф за недотримання правил

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягатимуть обов'язковій вакцинації від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, обурений батько показав "голодний" обід для школярів - окраєць хліба і прозорий супчик: "Їм не соромно". Батько учня поскаржився на "ситні" обіди, які отримують діти у шкільних їдальнях.