Скандальна Галина Третьякова від "Слуги народу" просуває новий законопроект: "Він стосується евтаназії..."

Народна депутка від Партії "Слуга народу" Галина Третьякова, яка відома скандальними парламентськими історіями, заявила про підготовлений нею законопроект про евтаназію. Про свої плани Третьякова заявила під час спілкування з журналістами в кулуарах Верховної Ради. Її слова звучали так: "відносини людини зі смертю – дуже цікава тема".

"У мене є законопроект, який я не вношу. Він стосується евтаназії. У нас Ліза Богуцька займається цією тематикою в тому числі", – заявила народна депутатка.

Галина Третьякова, фото: скріншот з відео
Галина Третьякова, фото: скріншот з відео

Зірка "Дизель шоу" згадав найніжніші моменти з Мариною Поплавською в третю річницю фатальної аварії: "Зустрінемося там..."

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Рівно три роки тому недалеко від української столиці сталася страшна аварія, в яку потрапив автобус гумористичної команди акторів "Дизель шоу". Тоді, 20 жовтня, 2019 року, в результаті ДТП загинула обожнювана мільйонами артистка Марина Поплавська. За ці роки багато висловили свою скорботу різними словами. Прийшла черга і відомого колеги Марини Євгенія Сморигіна.

"Ти завжди вміла жартувати і сміятися над собою! Твої образи і ролі назавжди залишаться в пам'яті багатьох поколінь! Ти пішла, але обіцяла повернутися. Зустрінемося там ... #маринаснами", - написав артист.

Публікація Євгена Сморигіна, скріншот: Instagram
Публікація Євгена Сморигіна, скріншот: Instagram

Євген Комаровський жорстко "пропісочив" невакцинованих українців: "Для багатьох ця осінь стане останньою"

У новому відео на особистій сторінці в соцмережі Instagram доктор Євген Комаровський закликав людей вакцинуватися, не тільки для того, щоб уникнути локдауну в країні, але в першу чергу, щоб врятувати своє життя.

"Красива осінь, але, схоже, для багатьох це остання осінь в цьому році і взагалі в житті. Тому вибачте за емоції, тому що не буду дуже ласкавим з вами. Але ситуація хр * нова і це ще м'яко сказано. Мені дуже важко вибирати слова. Те, що лікарні забиті, це ще м'яко сказано", - каже він.

Євген Комаровський, instagram.com/doctor_komarovskiy
Євген Комаровський, instagram.com/doctor_komarovskiy

Дарина Білодід зізналася, як домоглася титулу чемпіонки: "Мене не бентежив вік..."

Вона розповіла, з яким настроєм йде на змагання. За її словами, це одне з питань, що найбільше задаються їй. Білодід впевнена, що кожна людина індивідуальна і тому всі реагують на атмосферу змагань по-різному. Хтось входить вчасно в бойовий настрій, хтось-невчасно, а хтось взагалі не вміє в нього входити.

"Відповідно це сильно позначається на результаті в гіршу сторону. Я вважаю, що спортсмена потрібно привчати до змагань ще з дитинства. При тому, не тільки до маленьких змагань в маленьких залах, а намагатися виїжджати на міжнародну арену, у великі зали з трибунами і атмосферою справжніх серйозних змагань", - вважає спортсменка.

Даша Білодід, фото: Instagram
Даша Білодід, фото: Instagram

"Кожен зможе відчути себе Карлсоном і політати": потужна стихія накриє українців з головою, синоптик Діденко попередила про негоду

По-перше в четвер буде сильний вітер, а по-друге потеплішає до +13-+19 градусів тепла. Опадів при цьому також не передбачається, тому день в цьому плані вдалий. Західній частині пощастило ще більше, і температура повітря може прогрітися аж до 22 градусів тепла. Трохи прохолодніше в Карпатах (+7+12), а також у приазов'ї (+10 +14). Теплими будуть і ночі в Україні - від 5 до 12 градусів тепла.

У Києві четвер, 21 жовтня буде з сильним вітром, і найімовірніше навіть зі штормовими поривами, до 15-18 метрів в секунду. А ось температура повітря досягне рекордних 17 градусів тепла.

Погода в Україні, фото: Знай.ua
Погода в Україні, фото: Знай.ua