Австралійський фермер, що займається розведенням овець заради вовни, повідомив про появу в його стаді незвичайної тварини. Справа в тому, що у одного з ягнят з голови виростає додаткова лапа. Про це він розповів місцевими ЗМІ.

Незвичайне ягня тепер стане домашньою твариною.

Сем Кершнер з Оррору, Південна Австралія, близько трьох тижнів тому відпочивав після стрижки овець, коли його батько помітив щось незвичайне у одного з ягнят в загоні.

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

"Він мав дивний вигляд, і він сказав: "Ця вівця має п'ять ніг". Ми глянули туди, і переконалися, що так воно і було», - розповів Кершнер австралійської радіомовної корпорації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Додаткова лапа була ще більш незвичайною через те, що вона виходила з потилиці тварини.

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

"Це повністю сформована нога. Є кістка і суглоби, і у неї навіть є щось на зразок копита на кінці, і здається, що вона прикріплена до вівці тільки через шкіру або плоть, а не через кістковий суглоб", - зазначив він.

Тепер незвичайна вівця стане домашньою твариною, коли трохи підросте.

"Коли прийде час відлучити ягняти від матері, я думаю, що віднесу його додому, і він зможе бігати по двору будинку. У мене троє маленьких дітей, і вони будуть зачаровані, якщо ягня стане чимось на зразок особливого вихованці, сподіваюся, на все життя», - припускає чоловік.

Ветеринар Пол Нілон з Перта підрахував, що одна з 200 тисяч овець народжується із зайвими кінцівками.

"Найпоширеніший варіант, який я бачив, - це коли є додаткова ступня і копито, що ростуть збоку від гомілки, але я бачив, принаймні, одну ногу, що росте з голови», - згадує він.

Раніше повідомляли, компанія Ілона Маска вживила чіп у мозок мавпи: тепер грає у відеоігри силою думки.

Як повідомляв Знай.uа, навіть пост не допомагає? Подивися на цю мавпу з ожирінням і твої "зайві" кілограми почнуть ворушитися.

Знай.uа писав, скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози- "зжерли чийсь віник".