У мережі розмістили дуже цікаву інформацію про незвичайний радянський автомобіль. Унікальний "Москвич-2901" став справжньою зіркою, який випадковим чином опинився в центрі уваги.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "auto.24tv.ua", повідомляти Hyser.

Є інформація про те, що унікальний автомобіль «Москвич-2901» випускався тільки в Києві ще в 90-х роках. Але його збирали виключно з московських комплектуючих, щоб після остаточного складання була можливість відправити автомодель на батьківщину в Росію.

Москвич, фото: скріншот з відео
Москвич, фото: скріншот з відео

Пострадянська автомобільна промисловість намагалася всіма способами пристосуватися до нових економічних умов, так як на той час була справжня епоха змін. Відомо, що в далекі 90-ті, завод в Москві перетворився з АЗЛК в ВАТ. Цей завод почав модифікувати кузова для своїх "москвичів".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

В цей час почали випускати седани, купе і мінівени на базі 5-тидверного хетчбека. Унікальність цих нових "москвичів" була в тому, що вони мали високі дахи.

Москвич, фото: скріншот з відео
Москвич, фото: скріншот з відео

Важливо зауважити, що ці варіанти машин були зроблені в обмеженій кількості. З 1994 по 2001 року було випущено всього 700 машин. Це говорить про те, що такий екземпляр можна побачити дуже рідко.

Якщо звернути увагу на кузов цього унікального і лімітованого "Москвича", то можна подумати, що це невеликий фургон, так як він реально дуже високий і широкий. Якщо звернути увагу на салон, то він не особливо великий, а такий, як у звичайного легкового автомобіля, але ось вантажний відсік по-справжньому вражає своїми розмірами.

Москвич, фото: скріншот з відео
Москвич, фото: скріншот з відео

Ці автомобілі подавали надію на те, що їх будуть використовувати, як швидку допомогу, таксі або машину для технічних робіт.

Важливо підкреслити, що кілька екземплярів дуже добре себе показали і були застосовані, як автомобілі для швидкої допомоги.

Раніше повідомляли, із Запорожця зліпили ефектний пікап: як виглядає "диво-монстр" від ЗАЗ.

Як повідомляв Знай.ua, ключ і дроти вже не в моді: топ-5 хитропридуманих способів завести авто.

Знай.uа писав, назад у 60 - ті: компанія Ford обіцяє здивувати спецверсією суперкара GT.