Тепер поговоримо про удачу. Цього разу цікаві новини прийшли з Австралії. Тут в одному з гольф-клубів в штаті Квінсленд 99-річний Х'ю Браун вже дуже давно показує свої найкращі удари, головна фішка Х'ю - поцілити в "грін" (база біля лунки) з першого удару. Молоде покоління такій майстерності може тільки позаздрити.

За кілька місяців до свого століття Х'ю взяв участь в чемпіонаті даного клубу і приголомшив всіх дивним результатом. Про історію Х'ю пише видання CNN.

Х'ю Браун, фото: Instagram
Х'ю Браун, фото: Instagram

В один прекрасний день Х'ю зробив свій перший удар, побачив, як м'ячик полетів у бік "гріна", однак, коли він спустився на галявину і запитав у глядачів, де його м'яч, вони вказали на лунку. Стало зрозуміло, що Брауну вдалося взяти лунку на дистанції в 161 ярд (148 метрів).

Таким чином Х'ю Браун поклав кінець "сухої серії", яка тривала у нього більше 60-ти років. Він також вважається найстарішим австралійським гольфістом, який досяг такого рівня.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Традиційно, після того, як він забив, Браун був зобов'язаний купити випивку для своїх товаришів по грі - самопроголошеної команді "Old and Bold", які грають три рази на тиждень.

Х'ю Браун, фото: Instagram
Х'ю Браун, фото: Instagram

Цікаво, що ймовірність того, що професійні гравці в гольф потраплять в лунку одним ударом, значно вище, ніж у середнього гравця, вони все одно можуть прожити всю свою кар'єру без таких "досягнень".

Згідно з Національним реєстром Австралії Hole-in-One, шанси гравця туру потрапити в лунку одним ударом становлять 3000 до 1, в той час як для середнього гравця вони становлять 12000 до 1.

Удар hole-in-one-один з найскладніших трюків у спорті. Потрапити в лунку з першого удару – заповітна мрія кожного гольфіста, для втілення якої в життя потрібні не тільки майстерно відточені навички гри, але і величезна удача.

Раніше повідомляли, зірка Гаррі Поттера, який зіграв Драко Малфоя, екстрено госпіталізований: впав прямо на поле для гольфу.

Як повідомляв Знай.uа, найпривабливіша гольфістка світу не соромиться глибоких декольте: ефектні кадри Пейдж Спіранак.

Знай.uа писав, Володимир Кличко похвалився шикарною формою поза рингом поруч з трьома красунчиками: сталевий прес і ключка.