Розпочався новий жовтневий тиждень, який готує українцям все нові і нові пригоди, зміни в погоді і наближення зими.

Відомий народний синоптик Наталка Діденко вже встигла поділитися своїм прогнозом на цілий тиждень, заявляючи, що в Україні очікуються справжні градусні гойдалки, бо спочатку стовпчики термометрів почнуться падати, але вже до середи і четверга стане набагато тепліше.

Погода в Україні, фото: Знай.ua
Погода в Україні, фото: Знай.ua

Вже у вівторок дощ перетягнеться на східні і північно-східні регіони, торкнувшись опадами Харків, Донецьк, Луганськ і Запоріжжя. Найхолодніше очікується на півночі - у Києві та Чернігові.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У Києві завтра без опадів, хіба що найближчої ночі залишиться трохи вологого атмосферного фронту. Протягом дня вівторка буде холодно. В середині цього тижня столиці присниться літо-очікується потепління! А вже у вихідні, особливо в неділю, 24 - го жовтня, холодне важке повітря розбудить нас від солодких теплих снів - почнеться істотне похолодання", - заявила Наталка Діденко.

У вівторок, 19 жовтня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть - +9℃ ...+14℃ вдень і + 2℃ ...+ 7℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду. Температура повітря в Києві, 19 жовтня, буде близько +9℃ ...+ 11℃ вдень, вночі +3℃ ...+5℃.

Прогноз погоди на 19 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 19 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, прогноз погоди на тиждень від синоптика Наталії Діденко: у яких областях розпочнеться справжня морозна зима

Як повідомляв Знай.ua, осінь готує українцям неприємний сюрприз вже скоро - привіт, дощі та сніг

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання