У проекті телеканалу СТБ "Хата на тата" було чимало несподіваних і незручних моментів. Передача стала справжнім рекордсменом за кількістю жартів, приколів і смішних ситуацій з дітьми.

Скільки сліз пролито і нервів було витрачено батьками на допомогу з домашнім завданням, зачіски для дочок або підбір гардероба. Але герої ніколи не здавалися і завжди знаходили вихід з будь-яких ситуацій.

Коли в одному з епізодів до дружини головного героя заявився м'язистий красень з букетом, батько сімейства був не в захваті. Їх дочка зазначила, що мамі дядько сподобався, а сама вона «накачаних не любить». Дівчинка додала, що»понюхала дядька, і це її улюблений нюх, і він улюбленого мого кольору".

В інших епізодах тато з донькою всіляко намагалися прив'язати яблучка до голок картонного їжачка, інший батько зганьбився з приготуванням їжі для дітей, а третій проспав момент, коли його син вирішив продати в будинку буквально все, щоб назбирати грошей на батут.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

В останньому випадку тато дав синові пораду Шукати " дівчинку, у якої є батут».

«А там подивишся, яка там буде дівчинка, яка сім'я. Може вони захочуть проспонсорувати, щоб тато поїхав на Еверест... Любов-це така Стріла, яка проходить через серце і завжди виходить боком», - упевнений чоловік.

А в одному з епізодів батько-співаючий далекобійник Міша Бурей " взяв у рабство» іноземця і спробував змусити того виконувати всю домашню роботу.

Судячи з добірки моментів, деякі українські чоловіки зовсім не вміють вести господарство і виховувати дітей, перекладаючи ці обов'язки на плечі дружин.

Нагадаємо, шанувальники вибрали найкращого Джеймса Бонда за всю історію: Деніел Крейг залишився не при справах

Як повідомляв " Знай.ua", вусатий Бред Пітт у білому костюмі підкорив серця всіх жінок світу ще до прем'єри "Вавилон"

Знай.ua писав, Деніел Крейг у червоному смокінгу презентував "не час вмирати": Джеймс Бонд не повинен стати жінкою. Прем'єра пройшла в лондонському Альберт-холі, де зібралися десятки світових зірок. На захід Крейг з'явився в екстравагантному костюмі з рожевого оксамиту.